Regionale mediapartners produceren regiofilm ‘Noabers’

ALMELO – Diverse regionale mediapartners uit Overijssel starten dinsdag 17 februari a.s. in Almelo met de opnamen voor de korte regiofilm ‘Noabers’. De film is onderdeel van een wedstrijd voor korte regiofilms uitschreven door het Amsterdamse reclamebureau OneBigAgency. ‘Noabers’ dingt als een van zeven films mee naar de titel ‘Beste Regiofilm’. De regie is in handen van Enschedeër Niels Bourgonje en het Almelose Studio MAD verzorgt de productie.

 Wedstrijd

OneBigAgency bedacht de wedstrijd om het regionale filmmaken onder de aandacht te brengen. Aan de wedstrijd doen filmmakers mee uit zeven verschillende regio’s in Nederland. Overijssel, Flevoland, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant, Midden-Brabant en West-Brabant zijn hierin vertegenwoordigd. Lokale dagbladen in iedere regio sponsoren het project en Overijssels is dit het dagblad Tubantia.

 Regionale partners

De twee hoofdrollen zullen worden vertolkt door Ottolien Boeschoten, onder andere bekend van de sketches in Man Bijt Hond en Leyla Cimen, onder meer bekend van de jeugdserie SpangaS. De opnames worden gemaakt in de buurt van de Grote Kerk in Almelo. Voor de productie van ‘Noabers’ zijn zoveel mogelijk regionale partners gezocht. Dit voorjaar zal OneBigAgency de winnaar van deze wedstrijd bekend maken. De film zal vanaf dat moment ook, in ieder geval online, te zien zijn.

 ———————————————————————————————————————-

Noot voor Redactie:

Voor meer informatie en een reactie over de productie van de film Noabers kunt u contact opnemen met dhr. Niels Neeskens op: 06 10620983

Copyright © Studio MAD - All rights reserverd - Foto's Joost van Baars - website Studio MAD